نمای کامپوزیت

اجرای نمای کامپوزیت

کامپوزیت یکی از کاربردی ترین مصالح برای نمای ساختمان در سالهای اخیر ورقهای آلومنیوم کامپوزیت می باشد که جزء مصالح سبک دسته بندی می شود به طوری که هر مترمربع از این ورق ها تنها حدود ۵ کیلوگرم وزن دارد.

ورق کامپوزیت آلومینیوم، ماده ای مرکب از ۲ لایه آلومینیوم و یک لایه پلاستیک از نوع پلی اتیلن است که این سه لایه توسط چسب پلیمری به هم متصل شده اند؛ ضخامت ۲ لایه آلومینیوم مساوی و بین ۳۰ تا ۵۰ میکرون متغیر بوده ضخامت کل آن ۴ میلیمتر می باشد .

متداول ترین ابعاد این محصول 1.25*3.20 متر مربع است .

۲ لایه آلومینیوم در تولید این محصول به کار برده شده است، یک لایه روی سطح نما قرار می گیرد و دیگری در پشت؛ لایه ای که روی سطح نما استفاده می شود بسته به طراحی نما و سلابق مختلف قابلیت رنگ ها و طرح های متنوع و متفاوتی را دارد و با توجه به نوع کاربری (نمای داخلی، نمای خارجی و …) رزین های متفاوتی را روی آن اجرا می کنند و لایه پشتی نیز دارای یک لایه رنگ آستر بر روی آلومینیوم است .

نمای کامپوزیت ساختمان

بیشترین کاربرد این محصول در امر نماسازی و دکوراسیون است. مواردی که از این محصول به وفور استفاده می شود به شرح زیر است:

  • نمای خارجی ساختمان ها و برج ها
  • جایگاههای عرضه سوخت بنزین، گازوئیل و CNG
  • دکوراسیون داخلی ساختمان های تجاری و فروشگاه ها
  • بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی
  • دیواره های تونلها و پایانه های مسافربری
  • بازسازی نمای ساختمانهای قدیمی
  • در ویلاها به عنوان نمای کامپوزیت ویلا

قیمت نمای کامپوزیت

تفاوت های تأثیرگذار در قیمت نمای کامپوزیت و کیفیت این محصول در موارد زیر اتفاق می افتد:

تفاوت در آلیاژ آلومینیوم، نوع پلی اتیلن، ضخامت لایه آلومینیوم، پوشش سطح ورق، طرح ها و یا رنگ های خاص

رنگ روی سطح ورق با تکنولوژی های متفاوتی برحسب نوع کاربرد و محل نصب ورق اجرا می شود که به صورت زیر تقسیم بندی میشود:

  • پلی استر : ساده ترین روش اجرای رنگ روی لایه آلومینیوم میباشد که رنگ بدون هرگونه لایه محافظ روی لایه آلومینیوم اجرا میگردد. این نوع ورق در مقابل شرایط جوی، اسیدی و یا قلیایی بسیار آسیب پذیر بوده، هیچ گونه تضمینی برای حفظ کیفیت آن در نمای خارجی ساختمان وجود ندارد .
  • پوشش محافظ PVDF : این پوشش تحت نام پلی وینیل دین فلوراید نوعی رزین خاص است. این رزین به دلیل وجود لایه پلیمری و همچنین عنصر فلوئور باعث محافظت رنگ سطح ورق و دوام و پایداری آن در مقابل شرایط نامساعد جوی، اشعه ماوراء بنفش و شرایط اسیدی و قلیایی به طور کاملاً قابل اعتماد حداقل تا ۲۰ سال میگردد. رنگی که با این رزین روی سطح ورق اجرا می گردد به طور مستقیم بر روی آلومینیوم اجرا نمیشود و قبل از آن یک لایه رنگ آستر از نوع پلی اورتان روی آلومینیوم اجرا شده سپس لایه رنگ اضافه میشود. بنابراین ورقهایPVDF دارای ۲ لایه رنگ میباشند .
  • پوشش Nano-PDF: همانند رزین PVDFاجرا میگردد با این تفاوت که یک لایه سوم هم روی رزینPVDF اجرا میشود که از لحاظ ساختار مولکولی با رزینهای عادی متفاوت است .به صورتی که فاصله مولکولی توسط تکنولوژی نانو به کمتر از ۹-۱۰ میرسد که این خاصیت باعث عدم جذب آلودگیهای محیطی از قبیل گردوغبار و ذرات روغنی معلق در فضا میگردد.

 

شرکت ساختمانی کندو در پروژه های اجرایی خود تنها از موردهای 2 و 3 استفاده می کند. جهت اطلاع از قیمت اجرای هر متر مربع نمای کامپوزیت با شماره های مندرج در بالای سایت تماس بگیرید.

در مورد لایه میانی کامپوزیت به طور کلی پلی اتیلن استفاده شده در لایه میانی در حالت کلی غیرقابل اشتعال است اما برحسب حساسیت پروژه و وجود مواد اشتعال زا در نزدیکی این ورق ها از لایه میانی A2 , B1 استفاده می شود.

فواید نمای کامپوزیت

مزایا و فواید نمای کامپوزیتی را در موارد زیر با هم بررسی می کنیم:

- اولین و مهمترین مزیت نمای کامپوزیتی، وزن سبک آن و در نتیجه کمک قابل توجه به سبک سازی ساختمان می باشد. کاهش وزن لرزه ای ساختمان منجر به کاهش نیروی برش پایه و در نتیجه کاهش نیروی زلزله در محاسبات سازه ای می گردد. به طوری که در نتیجه این امر المانهای سازه ای ساختمان اقتصادی تر و بهینه تر طرح می شود که در واقع این امر جدا از مسئله خطر زلزله باعث سبکتر شدن مقاطع سازه ای می گردد.

- دومین فایده این محصول، سرعت بسیار بالای اجرای نمای کامپوزیت نسبت به مصالح دیگر می باشد. همچنین این نمای منحصر به فرد را می‌توان در کنار بسیاری از سازه‌ها استفاده کرد. برای مثال سازه ال اس اف،‌ با این مصالح ساختمانی بسیار خوب سازگار است و با ترکیب این دو، می‌توانید یک ساختمان سبک و زیبا داشته باشید.

- همچنین به دلیل نصب یک اسکلت فلزی به ساختمان برای نصب این ورق ها نمی توان از تأثیر مطلوب این اسکلت به عنوان میانقاب ها صرف نظر نمود. وجه تمایز دیگر این محصول لحاظ مبحث ۱۹ مقررات ملی است. چرا که به دلیل وجود لایه پلی اتیلن و همچنین آب بند بودن نمای کامپوزیت در کنار وجود هوای محبوس بین ورق وساختمان یک عایق حرارتی – صوتی پیرامونی ساختمان بوجود می آید که تأثیر آن بسیار مطلوب و قابل توجه است.

برای بازدید حضوری از پروژه های نمای کامپوزیت و کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت نمای کامپوزیت با کارشناسان ما،شماره  09123602045 تماس حاصل فرمایید.

برای بازدید از نمونه کارهای انجام شده کندونما به قسمت پروژه هادر منوی بالا مراجعه فرمایید.

فرم ارسال دیدگاه
تا کنون نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظرتان را ثبت می کنید!

فرم ارسال دیدگاه

شرکت طراحی سایت : ره وب

تماس مستقیم با کارشناس فروش