ترموود

نمای ترموود

نمای چوبی یکی از بی نظیرترین نماهای حال حاضر کشور از حیث زیبایی می باشد این نما به دلیل گرمایی که به محیط می دهد و طبیعی بودن آن، با استقبال زیادی در ایران مواجه شده است و به شرط انتخاب یک برند خوب و اجرای مناسب سالیان سال نیز در صدر انتخاب عموم قرار خواهد گرفت.

چوب ترمو یا چوب ترموود (چوب حرارت دیده) محصولی است که در یک فرایند با دمای بالا تولید می شود. این فرایند در کشور فنلاند بوجود آمده و توسعه یافته است و در حال حاضر به عنوان نمای ترموود از آن استفاده می کنند.

مشخصات چوب ترموود

بارزترین مشخصات چوب ترموود (ترمو) موارد زیر می باشند:

- عدم تغییر ابعاد

- ثابت بودن رطوبت چوب ترموود

- مقاومت در برابر پوسیدگی

- عدم تاب برداشتن الوارها

- یکنواختی رنگ چوبهای ترموود

کاربرد چوب ترموود

از کاربرد های چوب ترموود(ترمو ) می توان به  فضاهایی که در شرایط جوی همچون سرما و گرما و بارندگی و رطوبت و حشرات و یو وی آفتاب قرار دارند اشاره کرد، که از آن جمله می توان نمای بیرونی ساختمان، کف محوطه های باز (دکینگ)، پل، فلاور باکس، کنار استخر، آلاچیق، پرگولا، سونا، کلبه و ویلای چوبی و... را نام برد.

مزایای چوب ترموود

دوام بالا، ثبات مشخصات ابعادی، زیبایی چشمگیر، طول عمر بالا، ثبات رنگ قهوه ای در سراسر چوب، فاقد هرگونه مواد شیمیایی و رزین، عایق حرارتی و مقاوم در برابر پوسیدگی، کاهش وزن و آزمایش شده در برابر سلامتی انسان از مزایای چوب ترمو (ترموود) هستند.

نصب چوب ترموود

چوب های ترموود (ترمو) روی زیرسازی انجام شده (فلزی یا سیمانی) با اتصال هایی مثل پیچ یا میخ ضدزنگ به چوب زیرساز نصب می شود و نیاز است از مصالح ساحتمانی فاصله داشته و همچنین گردش هوا در اطراف چوب ترموود ضروری می باشد.

در نصب زیر سازی رعایت فاصله 60 تا 80 سانتی متری برای نمای ساختمان و 50 تا 60 سانتی متری را برای دکینگ ضروری می باشد.

فرآیند ترموود

  • فاز 1: افزايش دما و خشک کردن در دمای بالا

در فازاول فرآيند ترموود دمای چوب با استفاده از گرما و بخار آب افزایش داده می‌شود، به‌طوری که دمای کوره به حدود 100 درجه سانتی گراد می‌رسد. و بعد به تدریج و به شکل یکنواخت دما تا130 درجه سانتی گراد افزايش داده می شود. در این فاز از فرآیند ترموود از بخار آب برای جلوگيری از ترک برداشتن چوب در جریان حرارت‌دهی بهره گيری مي شود. به علاوه بخار آب مانع بروز واکنش‌های شيميایی داخل چوب می‌شود. در اين مرحله محتوای رطوبت چوب ترموود تقریباً به صفر می رسد.

  • فاز 2: حرارت‌دهی

وقتی خشک‌سازی چوب در دمای بالا انجام می شود در فاز دوم فرآیند، دمای داخل کوره در حدود 180 تا 220 درجه سانتی گراد (بسته به استاندارد ترموود) افزايش می یابد. پس از رسيدن به این دما بنا به کاربرد نهایی مورد نظر برای چوب ترمو به مدت 32 ساعت در اين دما حفظ می شود. در اين فاز بخار آب از آتش گرفتن چوب جلوگیری می‌کند.

  • فاز 3: رطوبت‌دهی و خنک کردن

در مرحله آخر فرآیند ترموود با اسپری کردن آب روي چوب ها دماي آنها كاهش پیدا می‌کند. وقتی دمای چوب ترموود به حدود 80 تا 90 درجه سانتی گراد رسید رطوبت‌دهی مجدد برای رساندن چوب به رطوبت مناسب رخ می‌دهد. نتيجه این کار ایجاد چوب ترموود با رطوبتی معادل 4 تا 7 درصد است.

قیمت ترموود

برای بازدید حضوری از پروژه های ترموود یا کسب اطلاعات بیشتر  و استعلام قیمت ترموود یا چوب ترمو با کارشناسان کندونما تماس حاصل فرمایید. شماره مستقیم کارشناسان ما 09123602045 می باشد.مشاورین ما همچنین قیمت هر متر مربع ترمووود (ترمو) را در اختیار شما قرار خواهند داد.

فرم ارسال دیدگاه
تا کنون نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظرتان را ثبت می کنید!

فرم ارسال دیدگاه

شرکت طراحی سایت : ره وب

تماس مستقیم با کارشناس فروش